Skip to main content

PSICONEUROIMMUNOLOGIA

A través de la PNI, tenim l'oportunitat de comprendre millor la complexa interconnexió entre els pensaments, les emocions i la salut física, obrint camí a estratègies efectives per a la millora de la qualitat de vida

La Psiconeuroimmunologia Clínica és un enfocament terapèutic que estudia la interacció entre la ment, el sistema nerviós i el sistema immunològic, reconeixent la influència de factors emocionals, mentals i ambientals en la salut física. Se centra a comprendre com l’estrès, l’alimentació i altres factors poden afectar la nostra salut de manera integral.

La nutrició juga un paper fonamental en la Psiconeuroimmunologia Clínica, ja que una dieta equilibrada i adequada pot influir positivament al nostre sistema immunitari i en la regulació de les nostres emocions. La gestió de l’estrès també és clau, ja que l’estrès crònic pot afeblir el sistema immunològic i contribuir a problemes de salut crònics.

A més, es fa ús de la suplementació natural com a eina terapèutica per tractar diversos problemes de salut crònics, que poden manifestar-se en el sistema digestiu, com a males digestions, còlon irritable, restrenyiment o diarrees, així com a la pell amb condicions com la psoriasi, dermatitis atòpica o èczema. També aborda problemes de fertilitat, cansament o fatiga, insomni, dolor crònic, migranya, fibromiàlgia, malalties autoimmunes com l’artritis reumatoide i l’espondilitis anquilosant, i dolors associats al cicle menstrual com la síndrome premenstrual.

En resum, la Psiconeuroimmunologia Clínica ofereix un enfocament integral per abordar problemes de salut crònics, tenint en compte la influència de factors emocionals, mentals i ambientals, i utilitzant eines com la nutrició, la gestió de l’estrès i la suplementació natural per promoure el benestar general i la salut òptima. Si experimentes algun d’aquests problemes de salut, considera la possibilitat de consultar un terapeuta especialitzat en Psiconeuroimmunologia Clínica per obtenir un enfocament holístic i personalitzat per a la teva salut.

Contacte

TRANSFORMA LA TEVA SALUT AMB BALANCE

Contacte amb el nostre equip de professionals avui mateix per aconsellar-te sobre els nostres serveis i programar la teva primera visita. Estem aquí per ajudar-te a iniciar el teu camí cap a una vida més saludable i equilibrada


  Informació bàsica sobre el tractament de dades (LO 3/2018 i Reglament (UE) 2016/679 [RGPD]
  Responsable del tractament: Arthur i Pep 2019, SC
  Finalitat: Oferir i gestionar els nostres serveis de salut i entrenament esportiu.
  Drets: Pot exercir els drets d'accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició, previstos a l'RGPD, tal com s'explica a la nostra política de privacitat.

  Fitness Health Center

  Gran Via de Jaume I, 33 baixos
  17001 – Girona

  info@balance.cat
  +34 722 225 941

  Horari
  De dilluns a divendres de 7:30h a 21h

  Fitness Health Center

  Gran Via de Jaume I, 33 baixos
  17001 – Girona

  info@balance.cat
  +34 722 225 941

  Horari
  De dilluns a divendres de 7:30h a 21h

  Obrir el xat
  Hola 👋
  Et podem ajudar?