Skip to main content

FISIOTERÀPIA

Recupera el teu moviment lliure de dolor i descobreix la clau cap a una recuperació completa amb una atenció personalitzada del nostre equip de fisioterapeutes

Amb una combinació de tècniques manuals, teràpia d’exercici i educació del pacient, el nostre enfocament terapèutic està dissenyat per abordar les causes subjacents del teu malestar i promoure la recuperació completa. Mitjançant una avaluació exhaustiva i un pla de tractament personalitzat, treballem per restablir la funció i el confort en tot el teu cos.

A més de tractar les lesions existents, el nostre servei de fisioteràpia també té com a objectiu prevenir futures lesions mitjançant l’educació del pacient sobre tècniques de prevenció, exercicis i modificacions de l’estil de vida. Això no només ajuda a millorar la teva condició física actual, sinó que també et capacita per mantenir-te actiu i saludable a llarg termini.

Ja sigui que estiguis recuperant-te d’una lesió aguda, busquis millorar el teu rendiment esportiu o simplement vulguis millorar la teva qualitat de vida, el nostre equip de fisioterapeutes està compromès a proporcionar-te l’atenció de qualitat i el suport personalitzat que necessites per recuperar-te.

Contacte

TRANSFORMA LA TEVA SALUT AMB BALANCE

Contacte amb el nostre equip de professionals avui mateix per aconsellar-te sobre els nostres serveis i programar la teva primera visita. Estem aquí per ajudar-te a iniciar el teu camí cap a una vida més saludable i equilibrada


  Informació bàsica sobre el tractament de dades (LO 3/2018 i Reglament (UE) 2016/679 [RGPD]
  Responsable del tractament: Arthur i Pep 2019, SC
  Finalitat: Oferir i gestionar els nostres serveis de salut i entrenament esportiu.
  Drets: Pot exercir els drets d'accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició, previstos a l'RGPD, tal com s'explica a la nostra política de privacitat.

  Fitness Health Center

  Gran Via de Jaume I, 33 baixos
  17001 – Girona

  info@balance.cat
  +34 722 225 941

  Horari
  De dilluns a divendres de 7:30h a 21h

  Fitness Health Center

  Gran Via de Jaume I, 33 baixos
  17001 – Girona

  info@balance.cat
  +34 722 225 941

  Horari
  De dilluns a divendres de 7:30h a 21h

  Obrir el xat
  Hola 👋
  Et podem ajudar?