Skip to main content

OSTEOPATIA

Experimenta el poder de la teràpia osteopàtica: una solució efectiva i integradora per alleujar el dolor, millorar la mobilitat i promoure la salut total del teu cos

A partir d’una avaluació completa del teu estat de salut, tenint en compte factors com la teva història clínica, la teva postura, la teva mobilitat i la teva estructura corporal desenvolupem un pla de tractament personalitzat que pot incloure una combinació de manipulació articular, estiraments musculars, massatge terapèutic, i altres tècniques terapèutiques adaptades a les teves necessitats individuals.

Ja sigui que pateixis dolor crònic, molèsties agudes, lesions esportives, o simplement busquis millorar la teva mobilitat i flexibilitat, l’osteopatia pot ser una opció eficaç per a la millora del teu benestar general. A través de les sessions d’osteopatia, podràs experimentar una reducció del dolor, una millora de la funció física, i una major sensació de benestar en el teu dia a dia. Deixa que el nostre equip t’acompanyi en el teu camí cap a una vida lliure de dolor i plena de vitalitat.

T’animem a posar fi a les teves molèsties físiques i a abraçar una vida plena de vitalitat i benestar. Contacta amb nosaltres per programar la teva primera sessió d’osteopatia al Balance.

Contacte

TRANSFORMA LA TEVA SALUT AMB BALANCE

Contacte amb el nostre equip de professionals avui mateix per aconsellar-te sobre els nostres serveis i programar la teva primera visita. Estem aquí per ajudar-te a iniciar el teu camí cap a una vida més saludable i equilibrada


  Informació bàsica sobre el tractament de dades (LO 3/2018 i Reglament (UE) 2016/679 [RGPD]
  Responsable del tractament: Arthur i Pep 2019, SC
  Finalitat: Oferir i gestionar els nostres serveis de salut i entrenament esportiu.
  Drets: Pot exercir els drets d'accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició, previstos a l'RGPD, tal com s'explica a la nostra política de privacitat.

  Fitness Health Center

  Gran Via de Jaume I, 33 baixos
  17001 – Girona

  info@balance.cat
  +34 722 225 941

  Horari
  De dilluns a divendres de 7:30h a 21h

  Fitness Health Center

  Gran Via de Jaume I, 33 baixos
  17001 – Girona

  info@balance.cat
  +34 722 225 941

  Horari
  De dilluns a divendres de 7:30h a 21h

  Obrir el xat
  Hola 👋
  Et podem ajudar?