Skip to main content

ENTRENAMENT DUO

Experimenta els entrenaments duo al Balance treballant conjuntament cap als vostres objectius de salut i benestar amb sessions dinàmiques i motivadores

L’entrenament duo és una oportunitat per compartir motivació, reptes i assolir èxits conjuntament en el camí cap a una vida més saludable i activa. Amb la guia experta dels nostres entrenadors i entrenadores personals, cada sessió és dissenyada per adaptar-se a les vostres necessitats, assegurant un progrés constant i resultats tangibles.

Un dels grans avantatges de l’entrenament duo és l’impuls addicional que proporciona treballar amb un company o companya amb qui mantinguis la teva dedicació i constància en el teu programa d’entrenament, augmentant així les possibilitats d’èxit a llarg termini. A més, l’aspecte social de l’entrenament duo fa que cada sessió sigui més divertida i estimulant, creant un ambient positiu que et portarà a superar els teus límits i assolir nous reptes.

El nostre equip prepara els exercicis i la intensitat de cada sessió a la teva condició física i supervisa en tot moment l’entrenament per desenvolupar sessions dinàmiques i adaptades per a cada un dels integrants.

Contacte

TRANSFORMA LA TEVA SALUT AMB BALANCE

Contacte amb el nostre equip de professionals avui mateix per aconsellar-te sobre els nostres serveis i programar la teva primera visita. Estem aquí per ajudar-te a iniciar el teu camí cap a una vida més saludable i equilibrada


  Informació bàsica sobre el tractament de dades (LO 3/2018 i Reglament (UE) 2016/679 [RGPD]
  Responsable del tractament: Arthur i Pep 2019, SC
  Finalitat: Oferir i gestionar els nostres serveis de salut i entrenament esportiu.
  Drets: Pot exercir els drets d'accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició, previstos a l'RGPD, tal com s'explica a la nostra política de privacitat.

  Fitness Health Center

  Gran Via de Jaume I, 33 baixos
  17001 – Girona

  info@balance.cat
  +34 722 225 941

  Horari
  De dilluns a divendres de 7:30h a 21h

  Fitness Health Center

  Gran Via de Jaume I, 33 baixos
  17001 – Girona

  info@balance.cat
  +34 722 225 941

  Horari
  De dilluns a divendres de 7:30h a 21h

  Obrir el xat
  Hola 👋
  Et podem ajudar?