Equip

Entrenador Personal (Col. Núm. 62.210). Ex jugador d’handbol professional i en formació constant dins l’àmbit de l’entrenament i la salut.

Hem de deixar el sedentarisme i començar a moure’ns més. El treball de força és necessari per tothom i aquí entra el meu paper; ajudar a saber-te moure i a saber com treballar.

L’equilibri del cos és la millor forma de combatre el desordre que creem dins de la nostra societat. L’esport i l’alimentació, entre moltes d’altres coses, són un dels pilars fonamentals d’aquest equilibri.

Pep Reixach

ENTRENADOR PERSONAL

Entrenador Personal (Col. Núm. 54.429) i preparador físic de diferents clubs esportius des del 2013. Graduat a la Universitat de Barcelona i en constant formació a través de cursos i el treball en equip amb diferents professionals del món de l’entrenament, la salut i la nutrició.

Tinc clar que els quatre pilars fonamentals per aconseguir salut i benestar personal són moure’s, menjar bé, descansar i l’entrenament de força. M’intento adaptar al màxim a cada persona en funció del seu dia a dia, buscant la millor manera de fer petits canvis que l’ajudin a millorar i no li suposin un esforç desmesurat que facin que acabi tirant la tovallola i no aconsegueixi els resultats que busca. 

Arthur Delessert

entrenador personal

Fisioterapeuta (Col. Núm. 11.772), instructora de Pilates Terapèutic i docent universitària a la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya (UVIC-UCC).

En l’àmbit clínic estic especialitzada en les deficiències neuro-musculo-esquelètiques i en la rehabilitació neurològica. Utilitzo els coneixements sobre el sistema nerviós i les neurociències per a oferir un tractament basat en l’evidència clínica i centrat en la persona, no en la patologia. El treball postural, la consciència i la constància són la base per a la recuperació.

En l’àmbit acadèmic, he realitzat el Màster Universitari de Neuropsicologia i Educació, l’especialització en Rehabilitació Neurològica i participo en el procés educatiu dels estudiants de Fisioteràpia de la UVIC – UCC com a responsable del seguiment de pràctiques clíniques des de l’any 2015.

Alice Delessert

FISIOTERAPEUTA

Ajudo a persones amb problemes digestius i intestinals, hormonals i dolor crònic, que s’acomiadin dels seus problemes de salut per sempre. Els acompanyo durant el seu procés de millora on senten i observen com els seus problemes digestius es resolen, i els seus dolors es dilueixen fins a aconseguir l’estat de salut que desitgen. I tot això, ho aconsegueixo a través del meu mètode que he creat gràcies als 15 anys d’experiència en tractar a persones amb aquestes malalties, i de formar-me durant tot aquest temps amb els millors professionals a nivell internacional.

Joaquim Lamora

PSICONEUROIMMUNÒLEG CLÍNIC

Transforma la teva salut de manera natural

Psicòloga especialitzada en Psiconeuroimmunologia, Nutrició i Naturopatia (Col. nº3.696).

Com a terapeuta integrativa, entenc la salut des d’una perspectiva global, en què cal entendre l’organisme i l’entorn on vivim com un tot, on totes les seves parts tenen un paper important en la determinació del nostre benestar i, en especial, l’alimentació, ja que és d’on s’obté la matèria prima que el nostre cos necessita.

Per aquest motiu, el meu procediment terapèutic es basa en analitzar l’alimentació, hàbits de vida, estat emocional i composició corporal–bioquímica per esbrinar l’arrel del problema, a través de l’entrevista inicial, la bioimpedància i, si cal, proves complementàries.  Per a posteriorment abordar el problema d’una manera integral, individualitzada i natural, a través d’una nutrició òptima, suplementació natural i uns hàbits de vida coherents i saludables.

Ariadna Geladó

NUTRICIÓ I SALUT INTEGRATIVA

Michelle Barragán

TERAPEUTA EN MEDICINA XINESA

Michelle Barragán

TERAPEUTA EN MEDICINA XINESA

Balance - Fitness Health Center
Tots els drets reservats

Fisioterapeuta (Col. Núm. 10.638) i docent universitari a l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport (EUSES-UdG). 

En l’àmbit clínic, estic especialitzat en disfuncions musculoesquelètiques i ofereixo una pràctica basada en l’evidència a través de treàpia manual i exercici terapèutic.

En l’àmbit acadèmic i investigador, he realitzat el Màster Universitari en Investigació Translacional en Fisioteràpia i actualment estic cursant els estudis de doctorat a la Universitat de Girona.

Miquel Puig

FISIOTERAPEUTA