Serveis

NUTRICIÓ I ASSESSORAMENT DIETÈTIC

A través d'un estudi previ, que inclou una consulta personalitzada i una prova de bioimpedància per conèixer-te a tu i les teves necessitats, t'oferim les pautes nutricionals que necessites per assolir un benestar ple físic i mental. Més enllà de normes estrictes i restriccions poc assolibles, t'oferim les eines perquè adquireixis uns hàbits alimentaris saludables que et permetin transformar la teva salut de manera coherent, conscient, sòlida i estable en el temps.

entrenament personal

Els nostres entrenadors personals, graduats en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport, estan actualitzats i en constant formació, amb anys d'experiència en el món de l'entrenament, el rendiment esportiu i la salut. Tenim una sala totalment equipada per entrenar de manera individual, per parelles o en grups molt reduïts, si les característiques i els objectius són comuns.
Amb els nostres horaris i entrenaments fets a mida, ja siguin de 30' o 1h, aconseguim que adquireixis un compromís que t'ajudi a aconseguir allò que et proposis: mantenir o millorar la musculatura i activar-la, reduir el greix corporal, recuperar-te d'una lesió, etc.

PNI

La Psiconeuroimmunologia (PNI) fa un anàlisi global de les causes que originen una patologia estudiant la interrelació entre la psique (pensament i emocions), la neurologia (sistema nerviós), el sistema immunitari (defenses) i el sistema endocrí (glàndules i hormones), amb la influència de factors genètics, mediambientals, socials i altres. L’objectiu de la PNI és recuperar l’equilibri bioquímic i emocional de la persona d’una manera individualitzada, utilitzant un programa nutricional ajustat a cada malaltia, amb recomanacions d’hàbits de vida saludables i, en alguns casos, suplementant amb productes naturals.

ACUPUNTURA

La MTC (medicina tradicional xinesa) és una ciència mil·lenària que observa la salut com el resultat de l'equilibri entre dues forces oposades, però complementàries: el Yin i el Yang. A més, veu a l'ésser humà com un ens que està influenciat tant per aspectes interns (pensaments, meridians, òrgans, hàbits, etc.) com externs (clima, lloc, factors patògens, etc.). Per això les nostres sessions són totalment personalitzades.
Treballem amb diferents tècniques de la MTC com són l'acupuntura (agulles en punts específics), la moxibustió (calor en punts d'acupuntura), el cupping (ventoses), la fitoteràpia (plantes) i el tuina (massatge) per ajudar a restablir la salut.  

electrofitness

El nostre sistema d’electrofitness ens ha fet ser tot un referent a Girona amb excel·lents resultats que ho avalen. Sessions curtes i efectives de 30 minuts on treballem tenint en compte les característiques, lesions i objectius del client. Es caracteritza per ser un treball sense impacte ni càrregues externes que puguin comprometre les articulacions, començant sempre amb exercicis més estàtics fins que el client ja estigui preparat per començar a introduir moviments controlats. Combinant un treball de tonificació i un de cardiovascular, aconseguim moldejar la silueta en poc temps. També tenim molts bons resultats amb la reducció de dolor d’esquena i l’enfortiment d’abdomen i sol pèlvic. Ideal per a la gent a qui no li agrada anar al gimnàs, no sap com moure pesos o només entrena de manera aeròbica deixant de banda la tonificació muscular.

fisioteràpia

En l'àmbit de la fisioteràpia estem especialitzats en afeccions musculoesquelètiques. Duem a terme una valoració exhaustiva del teu cas per determinar si et podem ajudar des de la fisioteràpia. En cas que sí, oferim un abordatge individualitzat i basat en l'evidència científica. Treballem amb tècniques de terapia manual, punció seca, massoteràpia, neurodinàmica, diferents tipus d'embenat i exercici terapèutic. No deixem mai de formar-nos per mantenir-nos actualitzats i poder-te oferir el millor tractament.

Balance - Fitness Health Center
Tots els drets reservats