Skip to main content

ENTRENAMENT PERSONAL

Aprofita els avantatges dels entrenaments personalitzats i maximitza el teu rendiment per assolir els teus objectius específics cap a una vida més activa i saludable

Els entrenaments personals de Balance s’adapten a les teves necessitats individuals i objectius personals. Amb la nostra atenció exclusiva i orientació experta, tindràs l’oportunitat d’explorar el teu potencial màxim i superar els teus límits amb confiança.

Els nostres entrenadors i entrenadores personals comparteixen el seu coneixement, experiència i motivació per ajudar-te a transformar els teus objectius en realitat, ja sigui guanyar força, millorar la teva condició física general o abordar necessitats específiques com rehabilitació post-lesió o entrenament esportiu.

Cada sessió d’entrenament personal està meticulosament planificada i adaptada a les teves capacitats, limitacions i preferències. A través d’una combinació d’exercicis funcionals, entrenament de força, cardiovascular, flexibilitat i equilibri, treballarem junts per optimitzar el teu rendiment físic i el teu benestar general.

Contacte

TRANSFORMA LA TEVA SALUT AMB BALANCE

Contacte amb el nostre equip de professionals avui mateix per aconsellar-te sobre els nostres serveis i programar la teva primera visita. Estem aquí per ajudar-te a iniciar el teu camí cap a una vida més saludable i equilibrada


  Informació bàsica sobre el tractament de dades (LO 3/2018 i Reglament (UE) 2016/679 [RGPD]
  Responsable del tractament: Arthur i Pep 2019, SC
  Finalitat: Oferir i gestionar els nostres serveis de salut i entrenament esportiu.
  Drets: Pot exercir els drets d'accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició, previstos a l'RGPD, tal com s'explica a la nostra política de privacitat.

  Fitness Health Center

  Gran Via de Jaume I, 33 baixos
  17001 – Girona

  info@balance.cat
  +34 722 225 941

  Horari
  De dilluns a divendres de 7:30h a 21h

  Fitness Health Center

  Gran Via de Jaume I, 33 baixos
  17001 – Girona

  info@balance.cat
  +34 722 225 941

  Horari
  De dilluns a divendres de 7:30h a 21h

  Obrir el xat
  Hola 👋
  Et podem ajudar?