Skip to main content

NUTRICIÓ

Descobreix com una alimentació conscient i adaptada a les teves necessitats individuals pot transformar la teva vida

Creiem fermament que una alimentació equilibrada és fonamental per aconseguir un benestar òptim i, per això, oferim un enfocament personalitzat per aconseguir assolir objectius de salut i benestar a través de la nutrició.

T’aportem les eines i els recursos necessaris per transformar la teva relació amb els aliments i millorar la teva qualitat de vida. Amb una combinació d’assessorament personalitzat, educació nutricional i suport continu, el nostre equip certificats et guiarà en el teu viatge cap a una alimentació equilibrada i sostenible.

Cada sessió de consulta està dissenyada per abordar les teves necessitats individuals i crear un pla nutricional adaptat als teus objectius específics de salut i estil de vida. A través d’una àmplia gamma de temes, des de la planificació de menjars i l’aprenentatge de les bases de la nutrició fins a la identificació de patrons alimentaris saludables, et proporcionem la informació i la motivació necessàries per prendre decisions alimentàries informades i saludables.

A més de l’assessorament nutricional, també ens centrem en l’aspecte emocional de l’alimentació. Entenem que els hàbits alimentaris estan estretament vinculats amb les emocions i els comportaments, i treballem amb tu per identificar i superar els obstacles que puguin interferir amb els teus esforços per aconseguir una alimentació equilibrada i saludable.

Contacte

TRANSFORMA LA TEVA SALUT AMB BALANCE

Contacte amb el nostre equip de professionals avui mateix per aconsellar-te sobre els nostres serveis i programar la teva primera visita. Estem aquí per ajudar-te a iniciar el teu camí cap a una vida més saludable i equilibrada


  Informació bàsica sobre el tractament de dades (LO 3/2018 i Reglament (UE) 2016/679 [RGPD]
  Responsable del tractament: Arthur i Pep 2019, SC
  Finalitat: Oferir i gestionar els nostres serveis de salut i entrenament esportiu.
  Drets: Pot exercir els drets d'accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició, previstos a l'RGPD, tal com s'explica a la nostra política de privacitat.

  Fitness Health Center

  Gran Via de Jaume I, 33 baixos
  17001 – Girona

  info@balance.cat
  +34 722 225 941

  Horari
  De dilluns a divendres de 7:30h a 21h

  Fitness Health Center

  Gran Via de Jaume I, 33 baixos
  17001 – Girona

  info@balance.cat
  +34 722 225 941

  Horari
  De dilluns a divendres de 7:30h a 21h

  Obrir el xat
  Hola 👋
  Et podem ajudar?