Skip to main content

ENTRENAMENT EN GRUPS REDUÏTS

L'entrenament en grup ofereix una combinació perfecta d'atenció personalitzada i motivació col·lectiva, amb un màxim de 6 persones per sessió, assegurant-nos que rebràs l'orientació i el suport que necessites per aconseguir els teus objectius

L’entorn de grup proporciona una font constant de motivació i suport per a tots els membres, fomentant un esperit d’equip i una mentalitat de superació personal.

La nostra metodologia d’entrenament en grups reduïts està dissenyada per proporcionar una experiència personalitzada i efectiva, gràcies a l’expertesa dels nostres entrenadors i entrenadores professionals i a una gran varietat d’exercicis pensats per treballar de forma equilibrada els diferents grups musculars, garantint un desenvolupament complet del cos.

El nostre equip supervisa de prop cada sessió, proporcionant correccions tècniques i assessorament personalitzat per garantir una execució correcta dels exercicis i prevenir lesions.

ENTRENAMENTS

Gaudeix de l’energia i la motivació de l’entrenament en grup

En els entrenaments en grups reduïts de Balance, prioritzem la qualitat i l’atenció personalitzada. Amb grups de fins a 6 persones, les sessions de 45 minuts estan dirigits per un entrenador personal que adapta l’entrenament a les teves necessitats individuals. Comencem amb exercicis de foam roller, mobilitat i activació, seguit de treball de força, i acabem amb una dosi de cardio per un entrenament complet.

La nostra flexibilitat horària és una prioritat. Pots gestionar les teves sessions setmanals a través de la nostra aplicació mòbil, reservant fins a 30 minuts abans i cancel·lant fins a 1 hora abans sense complicacions. Però si prefereixes una rutina més estructurada, també pots optar per horaris fixos. Sigui quina sigui la teva preferència, estem aquí per adaptar-nos a les teves necessitats i ajudar-te a assolir els teus objectius.

Horari

Opcions flexibles d'entrenament

Personalitza la teva rutina d’entrenament amb les nostres opcions flexibles. Amb una varietat de sessions disponibles, des d’una a tres vegades per setmana, pots adaptar el teu pla d’entrenament a les teves necessitats i horaris

Preus

Tarifes adaptades a tu

Consulta les nostres opcions de tarifes adaptades a les teves necessitats d’entrenament. Escull la tarifa que millor s’ajusti a la teva disponibilitat, ritme i objectius

Un entrenament a la setmana

68€

/ MES

Dos entrenaments a la setmana

95€

/ MES

Tres entrenaments a la setmana

125€

/ MES

Contacte

TRANSFORMA LA TEVA SALUT AMB BALANCE

Contacte amb el nostre equip de professionals avui mateix per aconsellar-te sobre els nostres serveis i programar la teva primera visita. Estem aquí per ajudar-te a iniciar el teu camí cap a una vida més saludable i equilibrada


    Informació bàsica sobre el tractament de dades (LO 3/2018 i Reglament (UE) 2016/679 [RGPD]
    Responsable del tractament: Arthur i Pep 2019, SC
    Finalitat: Oferir i gestionar els nostres serveis de salut i entrenament esportiu.
    Drets: Pot exercir els drets d'accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició, previstos a l'RGPD, tal com s'explica a la nostra política de privacitat.

    Group Training Center

    Carrer de Mossèn Baldiri Reixac, 12
    17003 – Girona

    info@balance.cat
    +34 652 041 424

    Horari
    De dilluns a divendres de 7h a 21h

    Group Training Center

    Carrer de Mossèn Baldiri Reixac, 12
    17003 – Girona

    info@balance.cat
    +34 652 041 424

    Horari
    De dilluns a divendres de 7h a 21h

    Obrir el xat
    Hola 👋
    Et podem ajudar?