Skip to main content

Fitness Health Center

Un espai integral amb serveis que inclouen entrenament personal i duo, fisioteràpia, nutrició, osteopatia i psiconeuroimmunologia, per guiar-te cap a un estil de vida més saludable i equilibrat

BALANCE

ESPECIALISTES EN SALUT I ENTRENAMENT

Vine a descobrir el nostre equip de professionals format per entrenadors i entrenadores personals, fisioterapeuta, nutricionista, osteòpata i psiconeuroimmunòleg. Després d’una primera visita sabrem veure què necessites i, entre tots, t’ajudarem a treballar per aconseguir els teus objectius adaptant-nos a tu en tot moment.

Al centre de Girona

Estem ubicats a la zona més cèntrica de la capital gironina amb totes les comoditats que necessites al teu abast

1 hora de pàrquing gratuït

Els nostres clients tenen l’oportunitat d’aparcar gratuïtament 1h al pàrquing de la Plaça U d’Octubre

Privacitat i comoditat

Fuig de les massificacions i mirades. Entrena sense complexos en un espai privat i totalment equipat

El teu centre

d'entrenament personal d'entrenament duo d'electrofitness d'osteopatia de fisioteràpia de nutrició de psiconueroimmunologia a Girona

UN LOCAL CÈNTRIC TOTALMENT EQUIPAT I EXCLUSIU PER A TU

Disposem d’un espai completament equipat amb zones d’entrenament personal, d’electrofitness, de fisioteràpia i osteopatia, així com vestidors, dutxes i tovalloles al teu abast per a oferir-te totes les comoditats necessàries perquè no t’hagis de preocupar de res

Testimonials

LES EXPERIÈNCIES REALS PARLEN PER SI MATEIXES

Descobreix les històries inspiradores dels nostres clients i clientes que han assolit èxits impressionants experimentant transformacions reals a Balance

Vida plena a aquesta petita comunitat que creix amb passió i dedicació. 5 anys acompanyant-me es mereix un AGRAÏMENT amb majúscules! El que heu despertat en mi, ho agraeixo i ho guardaré sempre dins meu, no menteixo.

Nuria Pla

Aquest centre de fitness és únic a Girona! Els entrenadors són molt simpàtics i grans professionals. En Pep i l'Arthur no poden fer millor la seva feina. Recomano aquest lloc al 100%.

Alicia Domènech

Excel·lent centre d’entrenament personalitzat! L’Arthur i en Pep són uns grans professionals, aconsegueixen un tracte molt proper perquè arribis als teus objectius! Continueu així equip Balance!

Laura Quintilla

Tracte personalitzat, molt bon ambient, els entrenadors són tots molt amables i simpàtics! Instal·lacions perfectes, els vestuaris amb dutxes tancades, assecador, sabó… El BALANCE és de 10!

Conchi Soler

Super professionals amb entrenaments a mida, tracte super proper i unes instal·lacions completes per a qualsevol nivell i ritme.

Anna Falcó

Tracte immillorable, grans professionals, et fan sentir com a casa, el seu ADN és: propers, amables, professionals, sempre disposats ajudar-te, alegres i grans amics. Molt contenta de tenir el Balance a la meva vida.

Anna Ramirez

Lloc fantàstic per fer exercici sota les mans de bons professionals i grans persones. 100% recomanable!

Candi Granés

Petit gran equip de professionals que atenen de forma individualitzada, motivant-te i fent que gaudeixis de l'entrenament. Una gran decisió trobar-los!

Triana Salas

És impressionant el que han aconseguit aquest equip d’entrenadors amb només dues sessions setmanals. Molt agraït per la seva feina. Em sento molt més fort i saludable. Sessions variades amb unes instal·lacions i un material a l'última. Gràcies cracks!

Rubén Figueroa

Molt professionals, t'ajuden i focalitzen les teves necessitats, acord amb el teu cos i possibilitats! Instal·lacions fantàstiques, com a dona he de dir que m'encanta poder disposar de tot l'equipament que tenen i és un autèntic gust!

Tatiana Frades

La teva experiència és important per nosaltres. Si us plau, deixa’ns una ressenya per ajudar-nos a millorar!

Escriu la teva ressenya

Fitness Health Center

Gran Via de Jaume I, 33 baixos
17001 – Girona

info@balance.cat
+34 722 225 941

Horari
De dilluns a divendres de 7h a 21h

Obrir el xat
Hola 👋
Et podem ajudar?