Equip

Entrenador Personal (Col. Núm. 62.210). Ex jugador d’handbol professional i en formació constant dins l’àmbit de l’entrenament i la salut.

Hem de deixar el sedentarisme i començar a moure’ns més. El treball de força és necessari per tothom i aquí entra el meu paper; ajudar a saber-te moure i a saber com treballar.

L’equilibri del cos és la millor forma de combatre el desordre que creem dins de la nostra societat. L’esport i l’alimentació, entre moltes d’altres coses, són un dels pilars fonamentals d’aquest equilibri.

Pep Reixach

ENTRENADOR PERSONAL

Entrenador Personal (Col. Núm. 54.429) i preparador físic de diferents clubs esportius des del 2013. Graduat a la Universitat de Barcelona i en constant formació a través de cursos i el treball en equip amb diferents professionals del món de l’entrenament, la salut i la nutrició.

Tinc clar que els quatre pilars fonamentals per aconseguir salut i benestar personal són moure’s, menjar bé, descansar i l’entrenament de força. M’intento adaptar al màxim a cada persona en funció del seu dia a dia, buscant la millor manera de fer petits canvis que l’ajudin a millorar i no li suposin un esforç desmesurat que facin que acabi tirant la tovallola i no aconsegueixi els resultats que busca. 

Arthur Delessert

entrenador personal

Michelle Barragán

TERAPEUTA EN MEDICINA XINESA

Ajudo a persones amb problemes digestius i intestinals, hormonals i dolor crònic, que s’acomiadin dels seus problemes de salut per sempre. Els acompanyo durant el seu procés de millora on senten i observen com els seus problemes digestius es resolen, i els seus dolors es dilueixen fins a aconseguir l’estat de salut que desitgen. I tot això, ho aconsegueixo a través del meu mètode que he creat gràcies als 15 anys d’experiència en tractar a persones amb aquestes malalties, i de formar-me durant tot aquest temps amb els millors professionals a nivell internacional.

Joaquim Lamora

PSICONEUROIMMUNÒLEG CLÍNIC

Fisioterapeuta (Col. Núm. 10.638) i docent universitari a l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport (EUSES-UdG). 

En l’àmbit clínic, estic especialitzat en disfuncions musculoesquelètiques i ofereixo una pràctica basada en l’evidència a través de treàpia manual i exercici terapèutic.

En l’àmbit acadèmic i investigador, he realitzat el Màster Universitari en Investigació Translacional en Fisioteràpia i actualment estic cursant els estudis de doctorat a la Universitat de Girona.

Miquel Puig

FISIOTERApeuta

Balance - Fitness Health Center · Tots els drets reservats

By Joan Congost Abelenda